Matcha popcorn - Kinsarvik Naturkost

Matcha popcorn

Enkel
5 minutter
2 porsjoner
Skal du lage popcorn til helgen? Da bør du prøv denne oppskriften, matcha passer nemlig supert som popcorn topping!
Ingredienser 5,5 ss ghee
0,5 dl popcorn
1 ss matchapulver
1 ts sukker
1 ts salt
Slik gjør du

1. Bland sammen ghee (4 ss), sukker og salt i en stor bolle. Sil inn matchapulveret og visp til røren er fri for klumper. 

2. I en medium stor panne - tilsett 1,5 ss ghee og noen få popcornkjerner. Når kjernene har «poppet» kan du tilsette resten av kjernene og legg på lokket.

3. Rist pannen hvert 30 sekund inntil det er 4-5 sekunder mellom hver «pop».

4. Slå av varmen og hell litt av popcornet over i bollen med matcha topping. Dekk popcornet med matcha topping og server umiddelbart! 

Flere artikler

Gresskarsuppe med kokosmelk - Kinsarvik Naturkost
Gresskar er lett å få tak i på denne tiden av året, sammen med chili og hvitløk varmer denne suppen godt på kalde høstkvelder.
Matcha pannekaker - Kinsarvik Naturkost
Ikke la deg lure av fargen, disse matcha pannekakene er supergode og milde på smak. Server med friske bær og lønnesirup!