Supermusli med goji & blåbær - Kinsarvik Naturkost

Supermusli med goji & blåbær

Enkel
40 minutter
1 porsjon
Er du lei av tørre og kjedelige muslier? Frokostblanding lager du enkelt selv, og du får den akkurat slik du vil. I tillegg har du full kontroll på sukkermengden.
Ingredienser 2 dl cashewnøtter
2 dl mandler
1 dl hasselnøtter
1 dl valnøtter
1 dl solsikkefrø
1 dl sesamfrø
0,5 dl chiafrø
1 dl kokoschips
5 dl bokhveteflak
0,5 dl tranebær
0,5 dl blåbær
0,5 dl gojibær
4 ss kanel
0,5 dl kaldpresset rapsolje
1 ss honning
1,5 dl vann
Slik gjør du

1.Grovhakk alle nøttene og bland sammen med solsikkefrø, sesamfrø, chiafrø, kanel, kokoschips og bokhveteflak.

2. Løs honningen opp i vann og bland dette sammen med rapsoljen.

3. Hell så blandingen i bollen med nøtter og frø og bland godt.

4. Fordel jevnt utover bakepapir på et stekebrett.

5. Stek muslien i 30 min på 175°C midt i ovnen - rør om hvert 10. minutt.

6. La muslien avkjøles på brettet og ha så i bærene.

7. Oppbevares i en boks av aluminium eller et tett glass.

Tips

Ha i dine favoritt nøtter og tørkede frukter. Hva med tørkede bananchips eller peanøtter?

Flere artikler

Sjoklade proteinshake på 1-2-3 - Kinsarvik Naturkost
Bytt ut den vanlige treingsshaken og lag denne deilige sjokolade proteinshaken i dag!
Vegansk cheeseburger av kikerter & gulrøtter - Kinsarvik Naturkost
Hva med en kjøttfri burger til middag? Disse saftige middagskakene av kikerter og gulrøtter er perfekt til burgere, det er slettes ikke avansert å lage gode burgere!