Sukkerfritt marsipanbrød - Kinsarvik Naturkost

Sukkerfritt marsipanbrød

Enkel
15 minutter
14 porsjoner
Prøv disse deilige marsipanbrødene, helt fri for sukker. Vi kan garantere at de blir en hit i julen!
Ingredienser 100 g mandelmel
80 g Sukrin Melis
1 ss Sukrin Gold
Ekstra: gul konditorfarge
100 g sukkerfri sjokolade
Ferskvarer 2 eggehviter
Slik gjør du

1. Bland sammen de tørre ingrediensene og tilsett eggehvite.

2. Kna deigen godt sammen og bland inn noen dråper gul konditorfarge. 

3. Pakk deigen inn i plast, og la den hvile i kjøleskapet i noen par timer eller over natten.

4. Om du synes deigen er litt klissete når du skal trille den ut, strø litt sukrinmelis på kjøkkenbenken. Form så deigen til små marsipanbrød eller kuler om du ønsker.

5. Smelt sukkerfri sjokolade i vannbad eller i mikroen, og dypp marsipanbrødene i sjokoladen.

6. La de ferdige marsipanbrødene få stivne i romtemperatur før du setter dem i kjøleskapet.

Flere artikler

Sunnere pepperkaker med Sukrin Gold - Kinsarvik Naturkost
Pepperkaker er en julefavoritt i blandt store og små. Denne oppskriften er litt sunnere enn den vanlige, så finn fram forklene og sett i gang! God julebakst!
Raw bar med eple og kanel - Kinsarvik Naturkost
En fristende raw bar med skikkelig smak av jul - eple og kanel. Utmerket som mellommåltid eller før/etter trening.