45 g Sukrin Gold
15 g Sukrinsirup Gold
10 g kokosolje
1/2 ts vaniljepulver
Ekstra: en klype maldonsalt
1.Bland sammen alle ingredienser i en stor bolle som tåler sterk varme.
2.Sett i mikroen i 5 minutter før du tar den ut og rører litt.
3. Sett den deretter inn igjen til du får en tjukk, karamellfarget masse. Tiden vil variere fra 5-15 minutt, alt etter hvilken mikro du har og styrke du bruker.
4. Når massen er ferdig, fordeler du den i silikonformer, eller heller den over i en liten firkantet form med bakepapir - som du kan skjære i ruter når den er avkjølt. Om du bruker maldonsalt, dryss det over formen før du heller over karamellmassen.
5. Sett i frysen eller kjøleskap til fudgen har stivnet, gjerne over natten. Oppbevar enten i frys eller kjøleskap.
Du kan også koke massen i kjele på middels varme, dette vil ta 40-50 minutter.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge