Sukkerfri vaniljefudge - Kinsarvik Naturkost

Sukkerfri vaniljefudge

Enkel
20 minutter
18 porsjoner
Selvfølgelig skal du kose seg i påsken og juletiden! Prøv deg på disse sukkerfrie vaniljefudgene. Vi garanterer at det blir en favoritt hos blant store og små!
Ingredienser 2 dl usøtet vikingmelk
45 g Sukrin Gold
15 g Sukrinsirup Gold
10 g kokosolje
1/2 ts vaniljepulver
Ekstra: en klype maldonsalt
Slik gjør du

1.Bland sammen alle ingredienser i en stor bolle som tåler sterk varme.

2.Sett i mikroen i 5 minutter før du tar den ut og rører litt.

3. Sett den deretter inn igjen til du får en tjukk, karamellfarget masse. Tiden vil variere fra 5-15 minutt, alt etter hvilken mikro du har og styrke du bruker. 

4. Når massen er ferdig, fordeler du den i silikonformer, eller heller den over i en liten firkantet form med bakepapir - som du kan skjære i ruter når den er avkjølt. Om du bruker maldonsalt, dryss det over formen før du heller over karamellmassen.

5. Sett i frysen eller kjøleskap til fudgen har stivnet, gjerne over natten. Oppbevar enten i frys eller kjøleskap.

Tips

Du kan også koke massen i kjele på middels varme, dette vil ta 40-50 minutter.

Flere artikler

Krydret gresskar- og gulrotsuppe - Kinsarvik Naturkost
Krydret gresskar- og gulrotsuppe smaker fantastisk nå på høsten. Varm deg opp på kalde, våte dager med en stor skål hjemmelaget vegansk suppe. En favoritt blant store og små!
Vårruller med grønnsaker - Kinsarvik Naturkost
Prøv Yaksos økologiske rispapir og lag vårruller på 1-2-3! Fyll med ønsket grønnsaker og quinoa for en fantastisk velsmakende middag (eller lunsj!).