Raw Pukkakake med gurkemeie - Kinsarvik Naturkost

Raw Pukkakake med gurkemeie

Middels
120 minutter
16 porsjoner
Imponer familie og venner med en frisk og fargerik raw sommerkake!  En deilig nøttebunn med mandler toppet med kremaktig vanilje- og gurkemeiekrem.
Ingredienser 2 dl havregryn
2 dl mandler
15 små dadler uten steiner
½ ts salt
Slik gjør du

1.Ha alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor, og kjør til en klissete deig. 

2. Dekk en kakeform med bakepapir, og klem ut deigen i formen.

3. Ha alle ingrediensene unntatt Pukkapulver i en blender, og kjør til det er jevnt og fint. 

4. Fordel halvparten av fyllet over bunnen. Sett i fryser til den er hard. 

5. Ha i ditt favoritt Pukkapulver i resten av fyllet i blenderen og kjør til en jevn krem.

6. Fordel Pukkakremen på toppen av det hvite laget, og frys kaken til den har stivnet.

Flere artikler

Matcha chiagrøt med granateple - Kinsarvik Naturkost
Denne veganske matcha chiagrøten er laget med kun noen få ingredienser! Den er sunn, har høyt fiberinnhold, smaker fantastisk og er supert til frokost eller mellommåltid. Den er også veldig lett å lage!
Mangolassi - indisk yoghurtdrikk med gurkemeie - Kinsarvik Naturkost
Mangolassi er en krydret, yoghurtbasert drikk som stammer fra India. Det er veldig populært i de varmere månedene og spesielt godt etter et sterkt krydret måltid.   Denne oppskriften inneholder gurkemeie, ingefær, sitron og svart pepper, noe som gjør den svært næringsrik.