Mangolassi - indisk yoghurtdrikk med gurkemeie - Kinsarvik Naturkost

Mangolassi - indisk yoghurtdrikk med gurkemeie

Enkel
10 minutter
2 porsjoner
Mangolassi er en krydret, yoghurtbasert drikk som stammer fra India. Det er veldig populært i de varmere månedene og spesielt godt etter et sterkt krydret måltid.   Denne oppskriften inneholder gurkemeie, ingefær, sitron og svart pepper, noe som gjør den svært næringsrik.
Ingredienser 350 g vanilje- eller naturell yoghurt
1 oppskjært mango (gjerne frossen)
1/2 ss gurkemeiepulver
1/2 ss ingefærpulver
Sitronjuice (en - to båter)
Klype salt
Klype svart pepper
1 ss honning
Ekstra: isbiter
Ekstra: klype kardemomme
Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene i en blender.

2.Kjør på høy hastighet til du får fin smoothie konsistens.

3. Hell i glass og server. Ha gjerne litt kardemomme på toppen for ekstra smak.

Flere artikler

Raw Pukkakake med gurkemeie - Kinsarvik Naturkost
Imponer familie og venner med en frisk og fargerik raw sommerkake!  En deilig nøttebunn med mandler toppet med kremaktig vanilje- og gurkemeiekrem.
Saftig glutenfritt bananbrød - Kinsarvik Naturkost
Her kommer oppskrift på saftig glutenfritt bananbrød som smaker utrolig godt til kaffen (og så er det sunt i tillegg!). Det er ikke alltid like lett å få brukt opp bananene før de blir brune, men den gode nyheten her er at jo brunere bananene er, jo søtere blir brødet!