Rå bringebær-ostekake - Kinsarvik Naturkost

Rå bringebær-ostekake

Middels
180 minutter
porsjoner
En rå vegansk bringebær-ostekake som er sunn, fri for egg, gluten, meieriprodukter, soya og raffinert sukker, MEN som smaker "sykt" godt!
Ingredienser 200 g mandler
Revet sitronskall (1 sitron)
50 g agavesirup (eller annen søtning)
Klype salt
Slik gjør du

1.Bløtlegg cashewnøttene i minst 2 timer.

2. Ha ingrediensene i en blender og kjør til du får en grov blanding.

3. Ha blandingen i en kakeform og press ned med fingrene for å presse den jevnt utover bunnen.

4. Skyll cashewnøttene i kaldt vann og ha i en blender med resten av ingrediensene til fyllet. Kjør til du får en jevn og kremaktig konsistens. Skrap ned sidene etter behov. 

5.Hell over bunnen og sett inn i  fryseren. Vent til kaken har stivnet før du topper med ev. bringebærsyltetøy, kokosmasse eller hva du ønsker.

6. Når du er klar til å servere setter du kaken i romtemperatur i ca. 10-15 minutter. Rester kan fryses i opptil 2 uker.

Flere artikler

Vegansk rødbetehummus - Kinsarvik Naturkost
Denne fargerike rødbetehummusen har også den ekstra fordelen med næringsstoffene fra rødbeter som er rike på både jern og folsyre, i tillegg til å være en god kilde til antioksidanter.
Rødbete energikuler - Kinsarvik Naturkost
Naturlig søte energikuler som er laget på 1-2-3! Perfekt som påfyll i en travel hverdag, som tursnacks eller før/etter trening.