Pinneis med kokos og mørk sjokolade - Kinsarvik Naturkost

Pinneis med kokos og mørk sjokolade

Enkel
300 minutter
6 porsjoner
Nyt en kremet kokos-is med god samvittighet. Vi har oppskriften og ingrediensene du trenger for å lage sommerstemning!
Ingredienser 400 ml kokosmelk
1,5 ts ekte vaniljepulver
2 ss kokosmasse
3 ss Sukrinsirup Gold
Slik gjør du

1.Bland sammen alle ingrediensene og hell blandingen over i isformer. Sett isen i frysen i minst 5 timer, helst over natten.

2.La isformene stå fremme i 10-15 minutter før du løsner dem fra formen. Smelt sjokolade i vannbad eller i mikroen og dypp ispinnene i sjokoladen, før du pynter med det du måtte ønske av hakkede nøtter, bær, kokos o.l.

3. Server dem direkte eller legg dem i frysen!

Flere artikler

Matchakuler - Kinsarvik Naturkost
Rå matcha protein kuler er perfekt som en ettermiddagsgodbit eller før og etter trening snack! Ikke bare gir matcha pulveret deg energi, de andre ingrediensene gir deg et skikkelig påfyll av proteiner!
Rødbetebrød - Kinsarvik Naturkost
Bytt ut hvetemelet med næringsrikt rødbetspulver og malte chiafrø og lag et saftig og smaksrikt brød. Gluten- og laktosefritt.