1 dl mandelmel
4 ss chiafrø
1 dl quinoamel
2 dl havremelk
2 ts bakepulver
1. Mål opp kokosolje og sett den i kjøleskapet for at den skal få en fast konsistens.
2. Mal chiafrø til ett fint mel i en mikser.
3. Bland chiamelet, rødbetspulver, quinoamel, mandelmel, salt og bakepulver i en bolle og bland inn den faste kokosolje i blandingen.
4. Tilsett havremelk og kna blandingen til du får en klebrig deig, la hvile for en stund.
5. Del deigen i fire og rull til kuler, flat dem ut og plasser dem på en stekeplate med bakepapir.
6. Strø over sesamfrø og stek brødet på 200 grader i ca 15-20 minutter.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge