Økologiske belgiske vafler - Kinsarvik Naturkost

Økologiske belgiske vafler

Middels
45 minutter
2 porsjoner
Ingredienser 250 g hvetemel
1 ts havsalt
1 pk tørrgjær
1,5 dl melk
60 g sukker
2 ts vaniljesukker
Dette har du kanskje hjemme 4 stk egg
75 g smeltet smør
1,5 dl vann
1 ss rapsolje
smør til steking
Slik gjør du

1.I en bolle tilsett mel, salt og bland sammen. Deretter lag et hull i midten og tilsett eggeplommer, smeltet smør, melk og vann. Bland til røren er jevn.

2. Tilsett sukker, vaniljesukker, olje og gjær. Bland godt.

3.Stivpisk eggehvitene og vend forsiktig inn i vaffelrøren.<br><br><strong>4.</strong> La røren stå i minst 30 minutter før du begynner å steke vaflene. <br><br><strong>Topp gjerne med iskrem, sjokolade, melis eller friske bær og nyt!</strong>

Flere artikler

Vegansk jordbær-ostekake - Kinsarvik Naturkost
En fargerik vegansk ostekake som er perfekt til 17. mai og alle type feiringer! Den er luftig, kremete og smaker himmelsk - dette er en av våre favoritt oppskrifter. Server med frisk frukt, hjemmelaget iskrem og raspet sjokolade.