Økologisk sitronkake - Kinsarvik Naturkost

Økologisk sitronkake

Middels
60 minutter
6 porsjoner
Våren er tiden for alt friskt og vakkert. Da passer det perfekt med denne smakfulle sitronkaken som er fuktig, myk og smaksatt med frisk fersk sitronsaft, samt sitronskall.
Ingredienser 2 egg
1,5 dl sukker
sitron, saft og revet skall
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
200 g hvetemel
1 dl melk
4 ss smeltet smør
Slik gjør du

1. Forvarm stekeovn til 175 ºC. 

2. Pisk egg og sukker til eggedosis.

3. Tilsett revet skall og saft av sitron.<br><br><strong>4.</strong> Bland sammen vaniljesukker, bakepulver og hvetemel.<br><br><strong>5.</strong> Rør vekselvis inn i røren med melk.<br><br><strong>6.</strong> Rør inn smeltet smør til slutt.&nbsp;<br><br><strong>7.</strong> Hell i smurt form, 20 cm og stek ved 175 ºC i ca 45 min.&nbsp;<br><br><strong>8. </strong>Avkjøl. Rør melis og sitronsaft sammen og glaser kaken.

Flere artikler

Lavkarbo pannekaker med blåbær - Kinsarvik Naturkost
En vri på en klassiker, disse vaflene har en perfekt sprø, men luftig tekstur. Topp med Keto Hana Wild Blueberry Granola, friske blåbær og yoghurt for den ultimate frokosten. Nyt!