No bake fruktige ostekake terter - Kinsarvik Naturkost

No bake fruktige ostekake terter

Middels
285 minutter
6 porsjoner
Ingredienser 230 g musli
75 g smeltet smør
125 g lett kremost, i romtemperatur
215 g lett gresk yoghurt
2 ts rørsukker
1/2 ts vaniljestang
415 g pulverisert gelatin
2 ss kokende vann
12 jordbær, skrellet, i skiver
3 kiwi, skrelt, halvert, skåret i skiver
En neve med blåbær
Slik gjør du

1. Bearbeid müsli til den er veldig finhakket. Tilsett smør og bearbeid til det er blandet. Press blandingen inn i 6 x 8,5 cm riflede terteformer for å dekke bunnen og sidene. Legg på et stekebrett og avkjøl.<br><br><strong>2.</strong> I mellomtiden, bruk en elektrisk mikser og pisk kremosten til den er jevn. Tilsett yoghurt, sukker og vanilje og pisk til en jevn masse. Dryss gelatin over kokende vann. Bland med en gaffel til gelatinen har løst seg opp. Tilsett gelatinblandingen og pisk til den er blandet. Hell i forberedte former. Avkjøl i 4 timer eller til stivnet.

3.&nbsp;Bruk en liten kniv til å løsne tertene fra formene. Legg på et serveringsfat. Topp med frukt.

Passer perfekt til 17.mai feiringen 🇳🇴

Flere artikler

Lavkarbo sjokolade pannekaker - Kinsarvik Naturkost
Deilige, luftige pannekaker toppet med sprø kakaogranola og peanøttsmør. Pannekaker blir ikke mye bedre enn dette!
Vegansk jordbær-ostekake - Kinsarvik Naturkost
En fargerik vegansk ostekake som er perfekt til 17. mai og alle type feiringer! Den er luftig, kremete og smaker himmelsk - dette er en av våre favoritt oppskrifter. Server med frisk frukt, hjemmelaget iskrem og raspet sjokolade.