Naturlig søtet frokostkjeks - Kinsarvik Naturkost

Naturlig søtet frokostkjeks

Enkel
30 minutter
4 porsjoner
Aldri hopp over frokost igjen med disse godbitene i frysen. Naturlig søtet frokostkjeks som er helt uten gluten!
Ingredienser 2 dl glutenfri havregryn
2 ss gresskarkjerner
2 ss kokosflak
2 ss tranebær
1 ss chiafrø
1/2 ts kanel
Dette har du kanskje hjemme En klype havsalt
Ferskvarer 2 bananer
Slik gjør du

1. Sett ovnen på 175 grader og dekk et bakebrett med bakepapir. 

2. Mos to bananer i en skål. I en annen skål bland sammen resten av ingrediensene.

3. Bland så inn bananene med resten av ingrediensene og la det stå i fem minutter til røren har fått satt seg. 

4. Form kjeksene ca. 1,5 cm høy og 6 cm brede.

5. Legg dem på bakebrettet og stek i 15-20 minutter. 

6. La kjeksene få hvile på rist til de er avkjølt og nyt!  

Tips

Lag gjerne dobbel porsjon og frys ned. Legg i kjøleskapet kvelden før så er de tint til frokosttid!

Flere artikler

Fargerik matcha chiapudding - Kinsarvik Naturkost
Det er ingen hemmelighet at vi er glad i chiapudding til frokost! Denne er for dem som er glad i matcha! Lek deg med toppingen, her er vår favoritt!
Pink latte med rødbeteshot - Kinsarvik Naturkost
En søt og krydret drikke basert på rødbete - naturen energibooster! Lag den med mandelmelk og et snev av søtningsmiddel, du kommer til å bli overrasket over hvor god den er!