2 ss gresskarkjerner
2 ss kokosflak
2 ss tranebær
1 ss chiafrø
1/2 ts kanel
1. Sett ovnen på 175 grader og dekk et bakebrett med bakepapir.
2. Mos to bananer i en skål. I en annen skål bland sammen resten av ingrediensene.
3. Bland så inn bananene med resten av ingrediensene og la det stå i fem minutter til røren har fått satt seg.
4. Form kjeksene ca. 1,5 cm høy og 6 cm brede.
5. Legg dem på bakebrettet og stek i 15-20 minutter.
6. La kjeksene få hvile på rist til de er avkjølt og nyt!
Lag gjerne dobbel porsjon og frys ned. Legg i kjøleskapet kvelden før så er de tint til frokosttid!
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge