Lussekatter uten gluten - Kinsarvik Naturkost

Lussekatter uten gluten

Middels
90 minutter
12 porsjoner
Lag smakfulle lussekatter til Luciadagen 13. desember. Her får du oppskrift på en glutenfri variant.
Ingredienser 3 dl maismel
2 dl rismel
1 dl soyamel
1 ss Fiberhusk
2 ss potetmel
1 ts vaniljepulver
1 ts gurkemeie
1 ts kardemomme
1 dl sukker
Rosiner
Ferskvarer 1,5 dl lunken melk
25 g gjær
1 dl rømme
2 egg
Slik gjør du

1. Bland sammen lunken melk, egg og gjær. Mål opp alle de tørre ingrediensene og bland sammen med resten. 

2.La deigen heve i en time.

3. Forvarm ovnen til 180 grader. 

4. Form lussekattene, pynt med rosiner og pensle med vann eller sammenpisket egg.

5. Sett lussekattene på en bakeplate med bakepapir og la de steke i 12-15 minutter. 

Flere artikler

Pepperkake-smoothie - Kinsarvik Naturkost
En uimotståelig smoothie med smak av pepperkake! Perfekt som mellommåltid eller når du vil ha noe godt!
Vegansk Mac 'N Cheese på 10 minutter - Kinsarvik Naturkost
Næringsgjær er perfekt alternativ til ost og smaker utrolig godt. Prøv denne veganske versjonen av den populære retten Mac 'N Cheese - lages på 10 minutter!