Havregrynskuler med marsipan - Kinsarvik Naturkost

Havregrynskuler med marsipan

Middels
30 minutter
15 porsjoner
Om du er glad i marsipan kan vi virkelig anbefale disse havregrynskulene. De er rullet i smeltet sjokolade og revet marsipan. Nam!
Ingredienser 125 g SukrinMarsipan
75 g smør
1 dl SukrinMelis
160 g havregryn
2 ts kakaopulver
1/2 dl vann
Slik gjør du

1. Riv SukrinMarsipan på et rivjern. Skjær smøret i mindre stykker.

2. Bland melis, havregryn, smør og marsipan i en skål.

3. Rør kakaoen ut i vannet og helle det oppi skålen. Kna godt sammen med rene hender.

4. Rull til kuler og dypp dem i smeltet sjokolade. Pynt kulene etter eget ønske før sjokoladen stivner helt.

5. Legg kulene i en luft-tett boks i kjøleskap. Etter 3-4 timer i kjøleskap er de klare til å spises.

Flere artikler

Lavkarbo pølsebrød av Funksjonell brødmiks - Kinsarvik Naturkost
Tenk at det kan være så enkelt å lage glutenfrie og fiberrike pølsebrød! Alt du trenger er Funksjonell Brødmiks og litt vann.
Sjokoladetrøfler med mørk sjokolade - Kinsarvik Naturkost
Disse nydelige sjokoladetrøflene smeltet i munnen. Lag selv - alt du trenger er noen få ingredienser for en fristende godbit!