Dalgona-kaffe med havremelk - Kinsarvik Naturkost

Dalgona-kaffe med havremelk

Enkel
10 minutter
1 porsjon
Dalgona-kaffe er skummende kaffe som er kjempelett å lage. En fantastisk vri på morgenkaffen med noen få ingredienser du sannsynligvis allerede har i skapet.
Ingredienser 2 ss instant kaffe/pulverkaffe
2 ss SukrinGold
2 ss varmt vann
1 dl havremelk (eller annen melk)
Ekstra: isbiter
Slik gjør du

1. Hell pulverkaffe, sukker og varmt vann i en skål og pisk sammen. Bruk gjerne en håndmikser. Visp til du får en halvfast skummende masse.

2.I et glass heller du i melk og gjerne isbiter om du ønsker. Legg deretter det nypiskede kaffeskummet på toppen med hjelp av en skje.

Tips

Server med skje eller pinne så kaffen kan røres (om ønskelig).

Flere artikler

Lime & kokosnøtt ispinner - Kinsarvik Naturkost
Denne friske kombinasjonen av lime og kokosnøtt er uslåelig. Anbefales på det sterkeste om du trenger en oppfriskende godbit selv om - eller fordi - det er mørkt og vått ute!
Raw-sjokolade cashewkake - Kinsarvik Naturkost
En herlig vegansk rå-kake med knasende skorpe, kremet kaffe- og sjokoladekrem. Denne kaken er superenkel å lage og vi er sikker på at den blir en hit i kaffebesøket!