Bakt paprika med couscous - Kinsarvik Naturkost

Bakt paprika med couscous

Enkel
40 minutter
2 porsjoner
Fylt paprika er en rask og lekker kjøttfri middag, men også kjempegodt tilbehør til fisk og kjøtt. Paprika er proppfull av vitamin A og C og passer inn i ulike smakskombinasjoner. Her en baseoppskrift som du kan tilpasse med ønsket krydder, grønnsaker eller ost.
Ingredienser 2 store paprika
1 ss olivenolje
Salt & pepper
Slik gjør du

1. Sett stekeovnen på 200°C.

2. Kok opp grønnsaksbuljongen. Når det koker heller du oppi couscousen. Rør godt og ta av varmen. La det trekke i 10 - 15 minutter, gjerne med lokk på.

3. Del paprikaen i to, og fjern kjernehuset. 

4. Hakk ønskede grønnsaker: gjerne tomat, løk, vårløk, gulrøtter, agurk osv.

5. I en bolle rører du sammen grønnsakene og couscousen. Smak til med salt og pepper og annet krydder du ønsker.

6.På bakepapirkledd stekebrett setter du først på paprikaene. Dryss med litt olje og krydder. Fyll med couscous-blandingen og sett inn i ovnen i 20 minutter.

Tips

Det er veldig godt med ost på toppen! Kan også stekes på grillen i sommertiden, bare pakk inn i litt folie før du legger på grillen.

Flere artikler

Kjøleskapsgrøt med peanøttsmør & valnøtter - Kinsarvik Naturkost
Denne kjøleskapsgrøten med peanøttsmør og valnøtter gir deg energi til hele morgenen. Topp med ønsket frukt, bær og nøtter og nyt!
Saftige sjokoladepannekaker - Kinsarvik Naturkost
Enkle og sunne sjokolade- og bananhavrepannekaker som er smaksatt med kakaopulver. Server med litt smeltet peanøttsmør og frosne bær for den ultimate frokost, lunsj eller desserten!