Veganske pepperkaker - Kinsarvik Naturkost

Veganske pepperkaker

Middels
30 minutter
60 porsjoner
Ingredienser 1 desiliter lys sirup
2 desiliter sukker
1 desiliter kokoskremfløte
6 desiliter hvetemel
0,5 teskje nellik
0,5 teskje ingefær
0,5 teskje pepper
2 teskjeer kanel
1 teskje bakepulver
Dette har du kanskje hjemme 150 gram vegansk margarin
Slik gjør du

1. Bland sirup, sukker og margarin i en kjele. Varm opp til sukkeret er smeltet. Ta kjelen av platen og avkjøl blandingen. Rør inn fløten, ha så i hvetemel, krydder og bakepulver. Bland godt. Dekk deigen til og la den stå kjølig til neste dag.

2. Forvarm ovnen til 175 grader, og kle noen stekebrett med bakepapir.

3.Når de er myke, mos bjørnebærene med en gaffel.

4.Kna deigen og kjevle ut leiven om lag tre millimeter tykk. Ikke bruk for mye hvetemel til utbakingen. Stikk ut figurer, og legg på stekeplate. Børst bort overflødig mel før steking.

5. Stek i 8 til 10 minutter. Kakene skal ha blitt mørkere, men ikke mørkebrune.<br><br>

Flere artikler