Kyllingspyd panert i hampfrø - Kinsarvik Naturkost

Kyllingspyd panert i hampfrø

Middels
30 minutter
3 porsjoner
Kyllingspyd panert i hampefrø servert med grønnsalat og dippsaus. En spennende og sunn middag!
Ingredienser 4 stk kyllingfileer
8 stk trespyd
4 ss kokosmel
3 ss hampfrø
Litt kokosolje
Dette har du kanskje hjemme 3 egg
Slik gjør du

1.Sett ovnen på 200°C.

2. Del kyllingfiletene på midten og skjær dem i terninger.

3. Ved kyllingbitene først i kokosmel, så i egg og til slutt hampfrø.

4. Tre de panerte kyllingbitene på spyd og brun dem i kokosolje.

5. Legg spydene på et brett med bakepapir og sett dem i ovnen i ca. 15 minutt.

6. Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen i en mikser.<br>Serveres med en herlig grønn salat.

Flere artikler

Protein bowl med smak av sjokolade - Kinsarvik Naturkost
Proteinbowl med smak av sjokolade! Denne minner mye om sjokoladeiskrem, bare mye sunnere!
Sjoklade proteinshake på 1-2-3 - Kinsarvik Naturkost
Bytt ut den vanlige treingsshaken og lag denne deilige sjokolade proteinshaken i dag!