70 g kokossukker
275 g hvetemel
1. Forvarm ovnen til 180°C og legg bakepapir i en firkantet form på ca. 24 cm.
2.Visp sammen meierifri smør og sukker til det er lett og luftig.
3. Ha i mel og pisk til det danner en deig.
5. Sett til side og la den avkjøle seg helt. Ikke ta ut av formen.
6. I en kasserolle varmer du konsendert melk, meierifritt smør og sukker på lav-middels varme, til alt er oppløst.
7.Skru deretter opp varmen til middels varme og la blandingen boble i 7 - 8 minutter, til den begynner å bli tykk og gylden.
8.Rør jevnlig med en slikkepott og skrap bunnen for å sikre at ingenting setter seg fast. Tilsett hasselnøtter om ønskelig.
9.Hell karamellen på bunnen og la den stivne i kjøleskapet i en times tid.
10.Smelt Ombar-sjokoladen i et vannbad og hell over de andre lagene. Sørg for at sjokoladen fordeler seg jevnt over karamellfyllet.
Ombar
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge