50 g rismel
1 ts xantangummi
1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
2 ss olivenolje
100 - 150 ml kaldt vann
1. Ha de tørre ingrediensene i en skål og tilsett olje og 100 ml kaldt vann.
2. Bland sammen til du får en tørr deig. Ha i 1 ss vann om gangen etter behov til du har en deig som holder seg sammen. Du vil ikke ha en deig som er for våt.
3. Dryss mel på benkeplaten og rull deigen i en ball. Her har du mulighet til å tilsette litt mer vann eller mel om behov. Du ønsker at deigen er lett å jobbe med.
4. Varm opp en stekepanne over middels varme. En støpejernspanne fungerer bedre enn en non stick stekepanne da disse ikke blir varm nok.
5. Rull ut deigen til 12 baller eller bruk en tortillapresse.
6. Form lefser i ønsket tykkelse.
7. Øk temperaturen på stekepannen til medium-høy og legg tortillaen i pannen. Stek i cirka 3 minutter til den er gyllenbrun.
8. Form neste lefse mens du venter.
9. Flipp tortillaen og stek i et minutt på andre siden.
10. Legg lefsen på en tallerken og dekk til med et kjøkkenhåndkle.
11. Gjenta til du har cirka 12 tortillalefser.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge