Gresk yoghurt frokostbiter med granola - Kinsarvik Naturkost

Gresk yoghurt frokostbiter med granola

Enkel
120 minutter
6 porsjoner
Kremaktig og næringsrike yoghurt-biter som er perfekt til morgener som er litt travle. Ikke bare er oppskriften kjempeenkel, men du kan lett justere ingrediensene til å få en velsmakende og næringsrik frokost. Du kan toppe yoghurten med masse digg - hva med nøtter, frø, frysetørkede bær eller tørket frukt?
Ingredienser 350 g gresk yoghurt (eller kokosyoghurt)
3 ss lønnesirup (eller ønsket søtning)
75 g granola
Ferske jordbær & andre bær
Ønsket nøtter og frø
Ekstra: raspet mørk sjokolade
Ekstra: kokosflak
Slik gjør du

1.Finn fram et stekebrett og dekk med bakepapir. Sett til side.

2. Bland yoghurten og sirupen i en skål. Hell på stekebrettet og fordel så du får et jevnt lag. Dryss over alle slags godbiter - vi har brukt granola og ferske jordbær.

3. Dekk stekebrettet med folie og sett i frysen i minst to timer (eller over natten), til det er helt frossent. Skjær eller "knus" i biter. Serveres umiddelbart og kan oppbevares i fryseren i noen uker i en lufttett beholder.

Flere artikler

Blåbær & kokosnøtt ispinner - Kinsarvik Naturkost
Varme dager + vegansk is = perfekt. Lag hjemmelagde ispinner med kun tre ingredienser: kokosmelk, blåbær og litt søtning. Nam!
Hjemmelaget Halloween inspirert juice - Kinsarvik Naturkost
Hopp over brusen og server hjemmelaget krydret juice med sikkelig høstfarge og smak på Halloween-feiringen.