Chocolate Pot de Crème - Kinsarvik Naturkost

Chocolate Pot de Crème

Enkel
20 minutter
6 porsjoner
Ingredienser 475 kremfløte
220 g mørk sjokolade
2 ts sukker
4 eggeplommer
1 ts vanilje
1 ts kaffe
1 ts salt
Slik gjør du

1.I en liten kjele eller mikrobølgeovn, varm kremen til den er varm.

2. Tilsett hakkende sjokolade i en middels bolle og hell den varme fløten over. La stå i 5 minutter.<br><br><strong>3. </strong>Vips eggeplommer grundig og bland med sjokolade og fløte.<br><br><strong>4.</strong> Tilsett vanilje, kaffe, salt og vips til det er jevnt. Dekk deretter med plastfolie og sett i kjøleskap til det er kjølig og litt fast(alt i fra 1 til 3 timer). Blandingen skal få en smørbar konsistens når den er klar.<br><br><meta charset="utf-8"><strong>5.</strong> Miks blandingen ved middels hastighet med en stavmikser til den er lys, luftig og danner stive topper(ca 3 minutter). <br><br><meta charset="utf-8"><strong>6.</strong> Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskap i minst 1 time. <br><br><strong>7.</strong> Server og nyt!

Flere artikler

Flaggermus muffins til Halloween! - Kinsarvik Naturkost
Imponer store og små på Halloween med skummelt gode sjokolade muffins. Pynt med masse sjokoladeglasur, vinger av kjeks og øyne.