Energikuler med kokos & havre - Kinsarvik Naturkost

Energikuler med kokos & havre

Enkel
15 minutter
10 porsjoner
En av vår favoritt-snacks når vi trenger en liten energiboost på tur, før eller etter trening, eller som mellommåltid.
Ingredienser 10 dadler (uten stein)
30 g solsikkefrø
30 g gresskarfrø
25 g kokosflak
3 ss agavesirup
55 g glutenfri havregryn
Slik gjør du

1. Ha gresskar- og solsikkefrø i en blender og puls til frøene er halvveis hakket.&nbsp;<br><br><strong>2. </strong>Tilsett resten av blandingen og kjør til du får ønsket konsistens. Vi anbefaler at blandingen ikke er helt glatt, det skal være litt "crunch".<br><br><strong>3. </strong>Ta en spiseskje av blandingen og rull til en kule i hendene. Fortsett til blandingen er brukt opp.<br><br><strong>4.</strong> Rull kulene i kokosmasse eller ønsket topping.

Flere artikler

Peanøttsmør-ispinner med banan & hakkede nøtter - Kinsarvik Naturkost
Lag hjemmelaget pinneis med banan og peanøtter i sommer! Denne iskremen er laget på 1-2-3 og smaker himmelsk! Oppskriften gir deg 8 ispinner.
Lime & kokosnøtt ispinner - Kinsarvik Naturkost
Denne friske kombinasjonen av lime og kokosnøtt er uslåelig. Anbefales på det sterkeste om du trenger en oppfriskende godbit selv om - eller fordi - det er mørkt og vått ute!