Vegansk hasselnøtt-iskrem - Kinsarvik Naturkost

Vegansk hasselnøtt-iskrem

Enkel
10 minutter
4 porsjoner
Prøv deg på denne veganske drømmen av en iskrem i sommer - vi garanterer at både store og små vil like denne!
Ingredienser 400 ml kokosmelk 
200 ml kokosfløte
1 ts ekte vaniljeekstrakt 
1-2 ss daddelsirup (eller annen søtning)
3 ss usøtet hasselnøttsmør
En klype havsalt
Slik gjør du

1. Bland sammen, kokosmelk, kokosfløte, vaniljeekstrakt, daddelsirup og havsalt i en blender på høy hastighet.

2. Bland så inn hasselnøttsmøret til du får en passe tykk og fin masse. 

3. Hell massen over i en boks som kan lagres i frysen og la den stå i 3-4 timer. 

Flere artikler

Kokos-ispinner med mynte & mørk sjokolade - Kinsarvik Naturkost
Det er jo ikke sommer uten is! Dropp isen du pleier å handle i kjøledisken for en fantastisk velsmakende hjemmelaget versjon. Denne oppskriften er både meierifri og vegansk.
Vegetarisk bløtkake med jordbær- og kremfyll - Kinsarvik Naturkost
En klassisk engelsk Victoria Sponge Cake - eller bløtkake på norsk. Her er to luftige og saftige kaker fylt med krem og bær.