35 g valnøtter
6 store dadler
20 g kokosflak
Klype salt
1.Bløtlegg cashewnøttene i minst 2 timer (i kokende vann).
2.Puls nøttene til du får en grov blanding. Ha i resten av bunn-ingrediensene og puls til alt blandes godt sammen (du vil enda ha noen småbiter, det skal ikke være helt glatt).
3. Ha blandingen i en kakeform og press ned med fingrene for å pakke den jevnt utover bunnen.
4. Skyll cashewnøttene i kaldt vann og ha i en blender med resten av ingrediensene til fyllet. Kjør til du får en jevn og kremaktig konsistens. Skap ned sidene etter behov.
5. Hell over bunnen og sett inn i fryseren.
6. Kombiner ingrediensene i en blender og kjør til du får ønskelig konsistens (den kan godt være helt glatt, eller ha noen biter i den).
7. Sørg for at jordbærfyllet har stivnet litt før du heller jørdbærfyllet oppå. Dette sørger for at du får to fine lag oppå bunnen.
8. Dekk med plastfolie og ha i fryseren i 4 - 6 timer.
9. Når du er klar til å servere har du kaken i romtemperatur i ca 10 - 15 minutter. Rester kan fryses i opptil 2 uker.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge