Raw bar med eple og kanel - Kinsarvik Naturkost

Raw bar med eple og kanel

Enkel
10 minutter
10 porsjoner
En fristende raw bar med skikkelig smak av jul - eple og kanel. Utmerket som mellommåltid eller før/etter trening.
Ingredienser 220 g dadler (steinfri)
100 g mandler
50 g tørre epler
15 g mandelmel
1 ts kanel
1/3 ts vaniljepulver
Knipe Maldon salt
Slik gjør du

1. Blitz alle ingrediensene i en blender.

2. Ha deigen over på bakepapir og form deigen sånn du vil ha den (vi lagde en rektangel).

3. Sett i kjøleskapet over natten, eller frys først ned og skjær ut barer.

Flere artikler

Sukkerfritt marsipanbrød - Kinsarvik Naturkost
Prøv disse deilige marsipanbrødene, helt fri for sukker. Vi kan garantere at de blir en hit i julen!
Årets julekake med rosiner & tranebær - Kinsarvik Naturkost
Hva er bedre enn fersk julekake-skive med brunost? Denne oppskriften fra Bettina Kojan gir to mellomstore saftige julekaker!