Epler i Ombar-sjokoladetrekk - Kinsarvik Naturkost

Epler i Ombar-sjokoladetrekk

Enkel
70 minutter
4 porsjoner
En litt sunnere, men allikavel, kjempegod dessert som er laget med kun noen få ingredienser. Epler i sjokoladetrekk er enda bedre når eplene er i sesong!
Ingredienser 4 epler
140 g Ombar hasselnøtt
Hakkede hasselnøtter
Hakkede pistasjnøtter
Kokosmasse
Slik gjør du

1. Forbered eplene - vask og fjern stilkene. Snu eplene opp ned og ha i en lollipop-pinne i hvert eple.

2.Finn fram en tallerken og dekk med bakepapir.

3.Varm Ombar-sjokoladen over ett vannbad på middels varme. Rør sjokoladen til den er smeltet og glatt. Ta av varmen når den er smeltet.

4. Hold eplene ved pinnene og dypp i den smeltede sjokoladen. Vend eple rundt for å sørge for at den får et jevnt lag med sjokolade.

5. Sett eple på bakepapiret og fortsett med de andre eplene.

6. Vær rask og pynt eplene mens sjokoladen er fortsatt litt myk. Pynt med hakkede hasselnøtter, pistasjnøtter og kokosmasse, eller hva enn du ønsker.

7. Sett i kjøleskapet til sjokoladen stivner helt.

Ombar

Flere artikler

Hjemmelaget millionare shortbread - Kinsarvik Naturkost
Millionaire shortbread er en kake med kjeksbunn, karamellfyll og sjokoladeglasur. En uslåelig kombo som garantert blir en hit i neste besøk!
Fluffy veganske pannekaker - Kinsarvik Naturkost
Her får du en fantastisk oppskrift på veganske pannekaker. De er tykke og luftig og smaker utmerket med Ombar hasselnøtt-sjokolade!