1. Forvarm ovnen til 180°C.
2.Smør kakeformen du ønsker å bruke.
3.Rør sammen mel, maisstivelse, bakepulver, natron og salt i en middels bolle. Sett til side.
4.Pisk smøret til det blir kremet og tilsett deretter sukkeret gradvis. Om du bruker kjøkkenmaskin har du den på lav hastighet. Ha i appelsin- og sitronskall.
5. Skru opp farten til middels høy, eller fortsett å røre sammen til du ser at fargen på røren lysner. Dette tar cirka 4 - 5 minutter med en kjøkkenmaskin. Fargen skal bli veldig blek (nesten hvit) og røren skal se luftig ut.
6. Ha i eggene, et av gangen. Ha i vanilje og rømme, og rør til alt er godt blandet.
7. Ha i en tredjedel av melet om gangen på laveste hastighet. Ha i appelsinjuice og hakkede sjokoladebiter og ør til du får en fin, jevn røre.
8.Hell røren i kakeformen og glatt toppen. Stek i ovnen 25 - 30 minutter, eller til en kakepinne kommer ren ut.
9. Ta kaken ut av ovnen og avkjøl på rist. Server, eller pynt med melis og mer hakket sjokolade.