Veganske smultringer toppet med sjokolade - Kinsarvik Naturkost

Veganske smultringer toppet med sjokolade

Middels
30 minutter
12 porsjoner
Myke, saftige smultringer laget helt uten meieriprodukter. Topp smultringene med sjokolade og hakkede nøter - en uslåelig kombo!
Ingredienser 190 g siktet hvetemel
150 g sukker
2 ts bakepulver
1/4 ts salt
1/2 ts kanel
1/4 ts muskat
180 ml plantebasert melk
1 ts vaniljeekstrakt
2 ss eplemos
5 ss plantebasert smør
Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 180 ° C. Finn fram et stekebrett og dekk med bakepapir.

2. Sikt melet i en stor bolle og ha i sukker, bakepulver, salt, kanel og muskat. Bland godt sammen.

3. Ha i plantebasert melk, vaniljeekstrakt, eplemos og smeltet plantebasert smør, og visp godt sammen til det er glatt.

4.Hell røren i en rørpose og skvis ut 12 ringer på bakepapiret.

5. Stek i ovnen i 15 minutter til de et lett brunet på toppen.

6. Ta ut av ovnen og la de avkjøles i noen minutter før du flytter smultringene til en rist.

7.Smelt Ombar-sjokoladen over et vannbad til den er jevn og glatt.

8. Topp smultringene med sjokolade og dryss over hakkede nøtter.

Flere artikler

Fluffy veganske pannekaker - Kinsarvik Naturkost
Her får du en fantastisk oppskrift på veganske pannekaker. De er tykke og luftig og smaker utmerket med Ombar hasselnøtt-sjokolade!
Syltede grønnsaker - Kinsarvik Naturkost
Lag syltede grønnsaker med kun 4 ingredienser! Syltede grønnsaker er perfekt å ha tilgjengelig i kjøleskapet.