285 g glutenfritt mel
65 g kakaopulver
1,5 ts glutenfri bakepulver
1,5 ts natron
1 ts salt
2 store egg
250 ml melk
110 ml vegetabilsk olje
1,5 ts vaniljeekstrakt
150 ml kokende vann
1. Forvarm ovnen til 180 grader.
2. Bland sammen sukker, mel, kakao, bakepulver, natron og salt i en bolle eller kjøkkenmaskin. Ha i egg, melk, olje og vaniljeekstrakt.
3. Pisk sammen godt, eller ha kjøkkenmaskinen på middels hastighet i cirka to minutter. Rør inn kokende vann.
4. Hell røren i en bakepapirkledd form.
5. Sett i ovnen i cirka 35 - 40 minutter, eller til en tannpirker satt i midten kommer ren ut.
6. Avkjøl i formen i 5 minutter før du tar den ut og avkjøler på en rist.
7. Pisk smør og vanilje sammen til det er glatt og kremaktig.
8. Tilsett kakaopulver og rør godt sammen til alt er blandet.
9. Ha i melis, litt for litt, til alt er kombinert.
10. Hell i melk, litt etter litt, til du får en fin konsistens.
11. Hell melis over kaken og la det stivne litt før servering. Dryss gjerne over noen hakkede nøtter eller topp med friske bær.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Verkstedveien 7
9406 Harstad
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 23
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge