Glutenfrie påskevafler - Kinsarvik Naturkost

Glutenfrie påskevafler

Enkel
30 minutter
2 porsjoner
Hva passer vel bedre enn vafler i påskesola? Disse er glutenfri og inneholder kokosblomstsukker som kommer med en deilig rik og karamellaktig smak. Serveres med rømme, appelsinbåter og syrlige bringebær.
Ingredienser 1 dl glutenfrie havregryn
2 dl maismel
2 dl mandelmelk
3 ss kokossukker
Dette har du kanskje hjemme 1 ts bakepulver
1 ts kardemomme
1/2 ts ekte vaniljepulver
Ferskvarer 1 gulrot - raspet
3 egg
75 g smør
Slik gjør du

8.Topp med hakkede nøtter (pistasjnøtter er digg!), kokosmasse og limeskiver.

1. Visp sammen egg og kokossukker.

2. Tilsett smeltet smør og mandelmelk.

3. Ha i alle de tørre ingrediensene og rør godt.

4. La røren stå i 15-20 minutter før du steker vaflene.

Flere artikler

Lag deilig nøttestek i julen eller påsken - Kinsarvik Naturkost
Denne nøttesteken er enkel å lage og tar bare 35 minutter å tilberede. Serveres med dampede grønnsaker, tyttebærsyltetøy og brun saus.
Overnight oats med honningglasert ananas - Kinsarvik Naturkost
Overnight oats eller kjøleskapsgrøt lager seg selv over natten i kjøleskapet, alt du trenger å gjøre i forkant er å blande sammen noen få ingredienser. Sunn frokost på 1-2-3!