Ingredienser
Ingredienser for kakebunn
Slik gjør du
Kakebunn:
1. Gni litt olje rundt innsiden av en 1 kg brødform.
2. Ha mel, gjær og sukker i en stor bolle og bland dem sammen.
3. Rør inn vannet, og når alt ser spør og klumpete ut, rør inn saltet.
4. Rør inn valnøttolje.
5. Bruk hendene og samle alt sammen til en deigaktig masse.
6. Elt deigen i bollen, eller på en arbeidsflate. Unngå å tilsette mel hvis mulig.
7. Dekk deigbollen med et kjøkkenhåndkle og la den stå på et lunt sted for at deigen skal bli dobbel størrelse. Dette kan ta omtrent en time.
8. Etter at deigen har hevet seg elt ytterligere.
9. Tilsett valnøtter og sultanas og elt til det er godt blandet.
10. Form deigen, skyv eventuelle blottede sultanas tilbake i deigen og legg den i den forberedte formen.
11. Dekk formen med et kjøkkenhåndle og la den heve på et lunt sted i 40 minutter.
12. Forvarm ovnen til 220˚C.
13. Stek i 40-45 minutter. Du vil vite at den er ferdig hvis bunnen høres hul ut når du trykker på den.
14. La avkjøles på rist.
Og vipps – så har du et saftig og smakfull brød til julefrokosten!
Brødoppskrift fra Doves Farm
Ingredienser for kakebunn
Doves farm white bread flour 1 kg
Et mel laget av naturlig glutenfrie ingredienser. Fri for egg,…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Doves quick yeast 125 g
En hurtigvirkende gjær som er perfekt til brødbaking! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Sukrin sukker 500 g
Sukrin er et 100% naturlig, trygt og kalorifritt alternativ til…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring økologisk valnøttolje 250 ml
Clearspring Toasted Walnut Oil har en nydelig nøtteaktig aroma og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Your Organic Nature valnøtter 100 g
Økologiske valnøtter er rik på fiber, timian og en god…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Rømer lyse sultana rosiner 500 g
Økologiske rosiner med myk konsistens og søt, saftig smak. Myk…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr