
Tropiske ispinner med fersk ananas og kremet kokosnøttmelk
Avkjøl deg med en enkel tropisk ispinne laget med fersk ananas og kremet kokosmelk! Disse veganske pina colada-ispinene er så enkle og så forfriskende.
Ingredienser
Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør på høy hastighet til en jevn røre.
2. Hell blandingen i ispinneformer og frys til den er fast, ca 6-8 timer.
3. Fjern fra fryseren. Med en liten skje legger du den strimlede kokosen på toppen rundt trepinnen, om ønskelig.
4. Røren lager 8 ispinner. Avhengig av størrelsen på formen din, kan du ha litt av blandingen til overs, det er deilig å drikke!
5. Frys i ytterligere 4 timer eller over natten.
Når du har fjernet ispinnene fra formen, kan du lagre dem i en ziplock fryseposer. Disse bør holde seg i fryseren i opptil 2 måneder.
Server og nyt!

Ingredienser
Total kr