Oppskrifter / Dessert

Enkel
6 timer (med avkjøling)
8 ispinner

Tropiske ispinner med fersk ananas og kremet kokosnøttmelk

Avkjøl deg med en enkel tropisk ispinne laget med fersk ananas og kremet kokosmelk! Disse veganske pina colada-ispinene er så enkle og så forfriskende.

Ingredienser

Ingredienser

250 g fersk kuttet ananasbiter

Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør på høy hastighet til en jevn røre.

2. Hell blandingen i ispinneformer og frys til den er fast, ca 6-8 timer.

3. Fjern fra fryseren. Med en liten skje legger du den strimlede kokosen på toppen rundt trepinnen, om ønskelig.

4. Røren lager 8 ispinner. Avhengig av størrelsen på formen din, kan du ha litt av blandingen til overs, det er deilig å drikke!

5. Frys i ytterligere 4 timer eller over natten.

Når du har fjernet ispinnene fra formen, kan du lagre dem i en ziplock fryseposer. Disse bør holde seg i fryseren i opptil 2 måneder.

Server og nyt!

Ingredienser

Biona coconut milk classic 400 ml
kr 49
+
Superfruit agave sirup
kr 79
+
kr 59
+

Total kr

Få 15% på din bestilling!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen. (Gjelder ordinære varer)