Oppskrifter / Frokost

Middels
60 minutter
6 Porsjoner

Hjemmelaget tropisk granola

En frisk og deilig granola søtet med frukt, dadler og lønnesirup. Perfekt som topping på chiapuddingen eller smoothie bowlen.

Slik gjør du

1. Varm ovnen til ca. 150. grader Dekk en bakeplate med bakepapir. Bland havregryn og mandler i en stor bolle.

2. Ta frem en liten stekepanne og hell i mandelsmør, kokosolje, lønnesirup, vann og dadler. Varm på middels varme og rør rundt slik at alt blander seg skikkelig.

3. Når det har blitt ordentlig varmt heller du i havregrynet og mandlene og rører til det er ordentlig blandet. Ta ut fruktkjøttet fra pasjonsfruktene og bland sammen med resten.

4. Hell ut granolamiksen på den dekkede bakeplaten i et jevnt lag og stek i 30 minutter, eller til det er gyllebrynt og ristet. Rør gjerne om nå og da.Tilsett kokosflak og tørket mango, og la granolaen avkjøles.

5. Du kan oppbevare granolaen i en lufttett beholder i opptil 3 uker.

Oppskrift og bilde er hentet fra helios.no

kr 34.4
+
kr 68
+
kr 37.6
+
kr 159
+
kr 92
+
kr 99
+
Your Organic Nature tørket mango 200g økologisk
kr 119
+
kr 21.6
+

Total kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen.