Oppskrifter / Dessert / Glutenfri dessert

Sjokolade nicecream
Enkel
10 minutter
1 Porsjon

Sjokolade nicecream

Denne isen må du bare smake! Varme sommerdager og is går hånd i hånd. Prøv denne sunne varianter av sjokolade is, kun ved hjelp av 4 steg!

Deilig sjokoladeis på 1-2-3.

Ingredienser

2,5 frossen banan (godt moden før frysing)
1/4 ts Supernature Himalayasalt

Slik gjør du

1. Pass på at bananen er skjært i skiver, det gjør den enklere å blende til iskremkonsistens.

2. Ha alt i en foodprosessor, og kjør til alt har samlet seg til jevn «nice cream»

3. Tilsett evt. litt valgfri plantemelk (om blenderen skulle trenge det), men ta litt av gangen så du bevarer den tykke kremete konsistensen.

4. Topp med kakaonibs, og hvis du vil; annet godt som granola, kokosflak, hampfrø og nøtter.

Tips:

Kakaomasse lages ved å finmale rå kakaobønner. Kakosmøret er ikke skilt ut, så i kakaomasse finner du alle næringsstoffene fra bønnen. Supernature kakao lages av Criollo-bønner fra Peru – selve definisjonen av kvalitet. Ingenting tilsatt, skånsomt bearbeidet. Bare de aller beste bønnene finmalt, pakket og levert til deg.

Bilde og oppskrift hentet fra Supernature.no

kr 119
+
Helios vaniljepulver
kr 159
+

Total kr