Ristet pita med avokado-dip, krydrede kikerter og blomkål
Rask og sunn vegetarpita med avokadodip, krydrede kikerter og blomkål. Prøv den i dag!
Ingredienser
Ferskvarer
1 avokado
1 ss vann
1 – 2 hvitløksfedd
En håndfull fersk koriander
Saften fra 1/2 lime
2 buketter blomkål
Gresk yoghurt
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 250 grader.
2. Klapp blomkålen og kikertene tørre med et kjøkkenhåndkle. Legg dem utover et stekebrett på bakepapir. Hell over litt olje og dryss over krydder. Rist for å blande alt og sett dem i ovnen i 15-20 minutter før du rister ytterligere og steker dem i 15-20 minutter til. Blomkålen og kikertene skal være gyldenbrune.
3. Mens grønnsakene står i ovnen, lag avokado dip ved å blande alle ingrediensene og bruk en stavmikser for å få en fin konsistens.
4. Legg fire pitabrød utover og ha en en spiseskje med avokado dip på hvert brød. Legg på de ristede grønnsakene og topp det hele med litt ekstra salt og pepper, koriander og en skje med gresk yoghurt.
Nyt!
Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 250 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 250 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife økologisk spisskummen 40 g
Økologisk spisskummen er velegnet til hjemmelaget tacokrydder, og andre krydderblandinger….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Biona chickpeas 400 g
Biona kikerter er en god kilde til protein. Kilde…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife malt økologisk chili 45 g
Økologisk kvalitetskrydder fra Goodlife. Malt Økologisk Chili er…
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Saga garam masala pose 50 g
En indisk krydderblanding. Oppbevares mørkt og tørt. Obs: Innholdet i…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr