
Riskrem med Tart Cherry
Imponer venner og familie med en delikat riskrem toppet med Cherry Tart.
Riskremen er lett å lage og passer perfekt til enhver anledning!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha kokosmelk, grøtris, lønnesirup, vanilje og salt i en kjele. Kok opp og småkok på lav varme under lokk, til grøten er ferdig kokt.
2. Rør om i blant.
3. Ha kremfløten i en stor bolle, og pisk den noen minutter med en håndmikser.
4. Tilsett grøten og pisk det godt sammen.
5. Hell riskremen over i skåler og topp med Tart Cherry og hakkede nøtter – nyt!
Tips:
Cherry Tart inneholder kirsebær som er perfekt kilde til vitamin C og kalium som er bra for hud og muskler. Bland sammen med vann og drikk som saft, eller som tilbehør til dessert.
Bilde og oppskrift hentet fra Supernature.no

Ecomil kokosmelk 1 liter
Økologisk, plantebasert alternativ til melk, laget av kokos, uten laktose…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Vertmont lønnesirup 1 l
Et rent naturprodukt med en deilig smak og herlig aroma!Lønnesirup…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk ekte vaniljepulver 10 g
Helios Vaniljepulver med en dyp, fyldig og søt smak. Ekte…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr