
Quesadillas med kikerter
Ouesadilla er opprinnelig meksikansk og spises vanligvis som en snack. Hvis du ikke har smakt quesadilla før, så anbefales det på det sterkeste!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Varm olje i en stor panne på middels varme. Tilsett all løken og la det surre i pannen til løken er gjennomsiktig. Tilsett paprikaterninger, kikerter og grønnsaksbuljong. La det putre i ca. 5 minutter. Så bruker du en gaffel og moser lett over kikertene men la gjerne noen være hele.
2. Smelt smøret og bland sammen med, sriracha, tacokrydder, chiliflak og salt og pepper. Bland godt og hell over kikertene. La det surre i ett par minutter på lav varme.
3. Fordel blandingen over halvparten av tortillalefsene, dryss over osten, vårløk og legg over en ny tortilla. Varm en stekepanne med litt olje på middels varme og legg i quesadillane. Trykk lett ned og la de steke til osten er smeltet og de er lett gylne.
Oppskrift og bilde er hentet fra helios.no

Helios økologisk spansk extra virgin olivenolje 500 ml
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin – ekstra kraftig i smaken…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Biona chickpeas 400 g
Biona kikerter er en god kilde til protein. Kilde…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios gjærfri grønnsaksbuljong 130 g
Økologisk gjærfri grønnsaksbuljong fra Helios med hele 12,5% grønnsaker. …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk tacokrydder 70 g
Helios Tacokrydder med rene råvarer og autenstisk smak! Autentisk…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk chiliflak 23 g
Økologisk chiliflak fra Helios. 3000-4000 i styrke på Scoville-skalaen…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios himalayasalt med lokk 180 g
Helios uraffinert Himalayasalt er et delikat, rosa salt som er…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk spansk extra virgin olivenolje 500 ml
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin – ekstra kraftig i smaken…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr