
Peppermynte & lakris-ispinner
Prøv sunne alternativ til en kjent smaksfavoritt. Disse mint-sjokolade-ispinnene er deilige, økologiske og avkjølende, laget med Pukka Peppermint & Licorice-te.
Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha melken i en kjele og varme forsiktig på lav varme.
2. Når melken er varm tilsetter du 4 teposer Peppermint & Licorice-te, og lar de trekke i 15 minutter. Ta så ut te-posene og la melken avkjøle seg i romtemperatur.
3. Når avkjølt, rør godt om og hell i ispinneformene, og sett i fryseren over natten.
Til topping:
1. Smelt sjokoladen i et vannbad og knus nøtter til små biter.
2. Dekk et brett med bakepapir (sørg for at brettet har plass i fryseren).
3. Ta ispinnene ut av formen og legg dem på brettet. Strø over smeltet sjokolade og nøttebiter.
4. Sett så brettet i fryseren igjen i ca. 30 minutter.
5. Server og nyt!
Bilde og oppskrift hentet fra Pukka.

Pukka peppermint & licorice te 20 poser
En forfriskende peppermynte- og lakriste fra Pukka! Fair-wild sertifisert…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Ombar økologisk sjokolade med pistasjfyll 35 g
En nydelig 60% mørk sjokolade med kremet, nøttektig pistasjfyll. Fairtrade-sertifisert Gluten-…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr