Oppskrifter / Dessert / Glutenfri dessert

Enkel
20 Minutter (uten kjøletid)
6-8 Porsjoner

Peppermynte & lakris-ispinner

Prøv sunne alternativ til en kjent smaksfavoritt. Disse mint-sjokolade-ispinnene er deilige, økologiske og avkjølende, laget med Pukka Peppermint & Licorice-te.

Slik gjør du

1. Ha melken i en kjele og varme forsiktig på lav varme.

2. Når melken er varm tilsetter du 4 teposer Peppermint & Licorice-te, og lar de trekke i 15 minutter. Ta så ut te-posene og la melken avkjøle seg i romtemperatur.

3. Når avkjølt, rør godt om og hell i ispinneformene, og sett i fryseren over natten.

Til topping:

1. Smelt sjokoladen i et vannbad og knus nøtter til små biter.

2. Dekk et brett med bakepapir (sørg for at brettet har plass i fryseren).

3. Ta ispinnene ut av formen og legg dem på brettet. Strø over smeltet sjokolade og nøttebiter.

4. Sett så brettet i fryseren igjen i ca. 30 minutter.

5. Server og nyt!

Bilde og oppskrift hentet fra Pukka.

kr 59
+
kr 65
+
Ombar pistachio centres
kr 35
+
kr 279
+

Total kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen.