Hjemmelaget misosuppe
Varm opp kroppen med hjemmelaget misosuppe på kalde dager. Alt du trenger er 5 minutter og noen få ingredienser til den perfekte suppen!
Ingredienser
Dette har du kanskje hjemme
Ferskvarer
1/2 cm revet ingefær
Slik gjør du
Denne misosuppe passer når som helst, men er perfekt når du har lite tid. Alt du må gjøre er å ta ingrediensene oppi en kopp eller skål, og tilsette varmt vann. Så lett er det!
Du kan lett lage din egen “twist” på oppskriften med å ta med ingredienser du liker. Her er bare noen få idéer:
- Friske urter
- Sitron skall
- 1/4 ts Clearspring brun ris eddik
- 1/2 ts Clearspring ristet sesamolje
- Litt limejuice
- 1 klemme hvitløkgranulat / pulver
- Clearspring seaveg crispies
- Pinjekjerner
- Clearspring silemyk tofu i terninger
Oppbevares fint i kjøleskapet i opp til 5 dager. Hvis du lager suppen i forkant er det en lur ide å tilsette litt varmt vann før du skal spise den for å løse opp miso-pasten.
Oppskrift og bilde fra: Clearspring.
Nyt!
Clearspring økologisk brunris misopasta 300 g
Økologisk brunrispasta er utviklet på tradisjonell japansk måte. Kilde…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring økologisk tørket atlantisk wakame tang 25 g
Wakame er en type tang og er veldig populært i…
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:
Helios økologisk små & lettkokte havregryn 600 g
Økologiske små/lettkokte havregryn fra Helios. Kilde til jern og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk chiliflak 23 g
Økologisk chiliflak fra Helios. 3000-4000 i styrke på Scoville-skalaen…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr