
Kjøleskapsgrøt med havregryn, eplemos & kanel
Spar tid om morgningen og rør sammen en deilig kjøleskapsgrøt som passer perfekt til frokost, lunsj og mellommåltid. Topp med eplesyltetøy og hakkede nøtter, enkelt og greit!
Ingredienser
Topping
Slik gjør du
1. Finn frem ett glass og bland sammen havregryn, melk, kesam, vaniljepulver og kanel.
2. Skru på lokket og sett i kjøleskapet natten over.
3. Neste morgen rører du litt rundt i glasset og topper med eplesyltetøy og hakkede nøtter.
Oppskrift og bilder er hentet fra helios.no

Helios økologisk store havregryn 600 g
Store økologiske havregryn fra Helios. Kilde til jern Rik…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk ekte vaniljepulver 10 g
Helios Vaniljepulver med en dyp, fyldig og søt smak. Ekte…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk ceylon kanel 50 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Helios. Fra Sri Lanka Håndskrået…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Topping

Helios økologisk usøtet eplemos 360 g
Helios Eplemos Usøtet – av 100% solmodne epler. Barnas…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk valnøtter 100 g
Økologiske valnøtter er rik på fiber, timian og en god…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr