
Havrevafler med kanel & epler
Nystekte vafler slår aldri feil en varm sommerdag! Dette er en litt sunnere variant med havregryn og en deilig smak av kanel.
Ingredienser
Slik gjør du
1. Riv eple.
2. I en bolle blander du sammen melk, smeltet smør, egg og revet eple.I en annen bolle blander du sammen speltmel, havregryn og kanel. Rør sammen med melkerøren til en jevn røre.
3. Stek vaflene og topp gjerne med yoghurt, nøtter og sirup.
Oppskrift og bilde er hentet fra helios.no

Holli Mølle økologisk siktet spelt 1 kg
Siktet spelt fra Holli Mølle. Siktet – alle skalldeler…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk små & lettkokte havregryn 600 g
Økologiske små/lettkokte havregryn fra Helios. Kilde til jern og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk ceylon kanel 50 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Helios. Fra Sri Lanka Håndskrået…
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr