Oppskrifter / Bakst

Middels
20 Minutter (uten kjøletid)
9 Porsjoner

Ferskt peanøttbrød uten gjær

Hva med nystekt brød toppet med deilig pålegg til helgen? Prøv denne gjærfrie oppskriften for et fyldig peanøttbrød!

Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 170 grader og smør brødformen med olje eller smør.

2. Ha hvaregynen i en blender og kjør til du får en jevn konsistens. Hell over i en bolle, tilsett deretter lønnesirup, kokosmel, bakepulver og salt i bollen.

3. Hell peanøttsmør og kokosmelk i en blender og kjør til du har en klumpfri røre. Hell deretter dette over i den andre bollen med de tørre ingrediensene.

4. Ha deigen oppi brødformen og steik i ovnen i 35-40 minutter. La den avkjøle og oppbevar i kjøleskap.

Bilde og oppskrift hentet fra meridian.uk.com

Helios økologisk store havregryn 600 g
Legg til ønskeliste

Helios økologisk store havregryn 600 g

Store økologiske havregryn fra Helios.   Kilde til jern Rik…

kr 59
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

Sukrin Kokosmel 400 g

Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert…

kr 61
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Vertmont lønnesirup 1 L
Legg til ønskeliste

Vertmont lønnesirup 1 l

Et rent naturprodukt med en deilig smak og herlig aroma!Lønnesirup…

kr 439
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Legg til ønskeliste

Helios glutenfri bakepulver 110 g

Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst!   Fri…

kr 79
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

Clearspring uraffinert havsalt 250 g

Clearsprings tradisjonelle havsalt er håndhøstet i Ria Formosa naturreservat ved…

kr 65
+

Ikke på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Total kr