
Eplekake med eplemos & mandler
Det er lite som slår nystekt eplekake! Denne varianten baker du med eplemos og topper med epler, lønnesirup og mandelflarn. Nydelig!
Ingredienser
malmond f
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 175 grader
2. I en stor bolle pisker du smør og sukker til en smørkrem. Så pisker du inn ett og ett egg av gangen.
3. I en egen bolle blander du sammen hvetemel, bakepulver, kanel og vaniljepulver. Så sikter du melblandingen inn i smørblandingen.
4. Finn frem en rundt kakeform (ca. 20 cm diameter), kle med bakepapir i bunnen. Fordel deigen i formen. Topp med eplemos, epleskiver og pensle over lønnesirup. Topp med mandelflarn. Stekes i ovnen i ca. 40 minutter til den er gyllen og gjennomstekt.
Oppskrift og bilde er hentet fra helios.no
malmond f

Helios økologisk rårørsukker lyst 1 kg
Helios Rårørsukker Lyst av økologisk dyrkede sukkerrør. Løser seg…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk ceylon kanel 50 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Helios. Fra Sri Lanka Håndskrået…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk ekte vaniljepulver 10 g
Helios Vaniljepulver med en dyp, fyldig og søt smak. Ekte…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Holli Mølle økologisk siktet hvete 1 kg
Siktet hvete fra Holli Mølle. Gode bakeegenskaper Siktet –…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk usøtet eplemos 360 g
Helios Eplemos Usøtet – av 100% solmodne epler. Barnas…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk lønnesirup 187 ml
Helios Lønnesirup er et rent naturprodukt med en delikat smak…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr