Oppskrifter / Dessert / Kaker

Delfiakake
Enkel
20 Minutter (uten kjøletid)
8 Porsjoner

Delfiakake

En enkel, men forfriskende kake med smak av deilig kokos! Perfekt på varme dager med friske bær.

Slik gjør du

1. Kle en brødform med alumiumsfolie.

2. Rør pulverkaffen ut i 1/2 dl vann.

3. Smelt sjokoladen og Cocosa Extra Virgin Kokosolje over vannbad.

4. Tilsett kaffen, appelsinmarmelade. Pisk egg og sukker til eggedosis og hell i sjokoladeblandingen litt og litt, mens du rører rundt.

5. Dekk bunnen og legg på kjeks. Legg deretter sjokoladeblandingen og kjeks lagvis- med sjokolade på toppen.

6. La kaken stå i kjøleskapet i ca to timer, hvelv den deretter på et passe fat.

7. Serveres med appelsinskiver eller appelsinsalat, friske bær og eventuelt en klatt kesam vanilje.

Bilde og oppskrift hentet fra Cocosa.

kr 59
+
kr 69
+
kr 459
+
Cocosa kokosblomstsukker 500 g
kr 129
+
kr 69
+
kr 52
+

Total kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen.