
Delfiakake
En enkel, men forfriskende kake med smak av deilig kokos! Perfekt på varme dager med friske bær.
Ingredienser
Slik gjør du
1. Kle en brødform med alumiumsfolie.
2. Rør pulverkaffen ut i 1/2 dl vann.
3. Smelt sjokoladen og Cocosa Extra Virgin Kokosolje over vannbad.
4. Tilsett kaffen, appelsinmarmelade. Pisk egg og sukker til eggedosis og hell i sjokoladeblandingen litt og litt, mens du rører rundt.
5. Dekk bunnen og legg på kjeks. Legg deretter sjokoladeblandingen og kjeks lagvis- med sjokolade på toppen.
6. La kaken stå i kjøleskapet i ca to timer, hvelv den deretter på et passe fat.
7. Serveres med appelsinskiver eller appelsinsalat, friske bær og eventuelt en klatt kesam vanilje.
Bilde og oppskrift hentet fra Cocosa.

Vivani 75% mørk sjokolade 80 gr
Mild og naturlig med karakter, takket være den fineste Panama-kakaoen…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

St dalfour thickcut orange syltetøy 284 gr
Fransk syltetøy som er kun søtet med naturlig fruktsaft og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Cocosa extra virgin coconut oil 500 ml
Økologisk, kaldpresset kokosolje som er fantastisk på smak. Kilde…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Cocosa kokosblomstsukker 500 g
Økologisk kokosblomstsukker med nydelig smak av karamell. God substitutt…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Your Organic Nature valnøtter 100 g
Økologiske valnøtter er rik på fiber, timian og en god…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Diablo butter cookies 135 g
Kremaktig smørkjeks uten tilsatt sukker. Nyt en deilig snack –…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr