Oppskrifter / Dessert

Enkel
20 Minutter (uten kjøletid)
8-10 Porsjoner

Cocosa boller

Prøv disse velsmakende Cocosa bollene med mørk sjokolade og kokosblomstsukker! Enkel og god dessert som passer til alle anledninger.

Slik gjør du

1. Smelt Cocosa Extra Virgin kokosolje og sjokolade over vannbad. Avkjøl.

2. Pisk eggedosis av egg, Cocosa kokosblomstsukker og Cocosa kokossirup.

3. Rør inn kaffe og blandingen av den smeltede kokosoljen og sjokoladen.

4. Ha i puffet ris og bland forsiktig. Lag boller og sett dem på et bakepapirkledd fat med skje. Avkjøl og oppbevar i kjøleskapet til servering.

Bilde og oppskrift hentet fra Cocosa.

Legg til ønskeliste

Cocosa extra virgin coconut oil 500 ml

Økologisk, kaldpresset kokosolje som er fantastisk på smak.   Kilde…

kr 159.2
+

Ikke på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

Vivani edel bitter 70% sjokolade 100 gr

Vivani edel bitter 70% sjokolade100 gr – en sjokoladeplate av høy…

kr 37.6
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Cocosa kokosblomstsukker 500 g
Legg til ønskeliste

Cocosa kokosblomstsukker 500 g

Økologisk kokosblomstsukker med nydelig smak av karamell.   God substitutt…

kr 111.2
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Cocosa kokossirup cocosa 180 g
Legg til ønskeliste

Cocosa økologisk kokossirup 180 g

En rik og fyldig sirup med smak av mørk kokosblomstnektar….

kr 111.2
+

Ikke på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Total kr