
Cocosa boller
Prøv disse velsmakende Cocosa bollene med mørk sjokolade og kokosblomstsukker! Enkel og god dessert som passer til alle anledninger.
Ingredienser
Slik gjør du
1. Smelt Cocosa Extra Virgin kokosolje og sjokolade over vannbad. Avkjøl.
2. Pisk eggedosis av egg, Cocosa kokosblomstsukker og Cocosa kokossirup.
3. Rør inn kaffe og blandingen av den smeltede kokosoljen og sjokoladen.
4. Ha i puffet ris og bland forsiktig. Lag boller og sett dem på et bakepapirkledd fat med skje. Avkjøl og oppbevar i kjøleskapet til servering.

Bilde og oppskrift hentet fra Cocosa.

Cocosa extra virgin coconut oil 500 ml
Økologisk, kaldpresset kokosolje som er fantastisk på smak. Kilde…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Vivani edel bitter 70% sjokolade 100 gr
Vivani edel bitter 70% sjokolade100 gr – en sjokoladeplate av høy…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Cocosa kokosblomstsukker 500 g
Økologisk kokosblomstsukker med nydelig smak av karamell. God substitutt…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Cocosa økologisk kokossirup 180 g
En rik og fyldig sirup med smak av mørk kokosblomstnektar….
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr