Oppskrifter / Frokost / Chiagrøt

Enkel
10 Minutter
2 Glass

Chiapudding med kaffe og sjokolade, toppet med deilig dalgonkrem

Chaipudding-kaffe er kjempelett å lage. En fantastisk vri på chaipuddingen om morgenen med noen få ingredienser du sannsynligvis allerede har i skapet.

Ingredienser

Chiapudding

1 espressoshot

Dalgonkrem

1 ss Cocosa kokossukker
1 ss pulverkaffe
1 ss varmt vann

Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene til chiapudding i et glass, bortsett fra espresso, og rør godt.

2. Sett det i kjøleskapet og la stå til neste morgen.

3. Lag en liten kopp med sterk kaffe/espresso og bland inn.

4. Bland ingrediensene til dalgonkrem til det får riktige fluffy konsistens.

5. Topp chiagrøten din med dalgonakrem.

Bland inn og NYT!

Oppskrift fra Cocosa
Instagram: @cocosa_norge
Se oppskrift her

Tips:

Server med skje eller pinne så kaffen kan røres (om ønskelig).

Chiapudding

Isola Bio mandeldrikk 1 L
kr 52
+
kr 109
+
Cocosa kokosblomstsukker 500 g
kr 129
+
kr 115
+

Dalgonkrem

Total kr

Få 15% på din bestilling!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen. (Gjelder ordinære varer)