Nyheter

Vegansk og naturlig hudpleie

Elde Cosmetics 100% naturlig hudpleie med økologiske ingredienser. Uten tilsatt syntetiske stoffer og kjemikalier. 

Naturlig hudpleie
Elde Cosmetics er ett 100% naturlig hudpleiemerke fra Norge med innovative luksuriøse produkter som fungerer på alle. Elde Cosmetics produserer produktene helt selv, og på den måten har de full oversikt over hva som går i flaskene. Elde produktene er formulert med kun skånsomme og naturlige ingredienser som passer for sensitiv hud. Emulgatorene er hentet fra oliven eller kokosnøtt, alle ekstrakter og aktive ingredienser er hentet fra frukt, planter eller mineraler.

Produkter uten parabener og tilsetningsstoffer 
Produktene er formulert med naturlige erstatningsingredienser for syntetiske konserveringsmidler som parabaner, phenoxyethanol og methylisothiazolinone  - som ikke er skadelige eller allergifremkallende. Ingrediensene er sertifisert for sikkerhet og holdbarhet, kremene er pakket i lufttette flasker for å unngå at man tilføyer bakterier ved bruk av fingrene. 

Vegansk og ikke testet på dyr
Alle produktene er sertifisert vegansk av PETA Cruelty Free International. Elde tar steget videre innen naturlig produksjon. De bruker det siste innen kosmetikkteknologi på en trygg og naturlig måte.

Elde_nyhet_artikkel2.jpg

Skriv ut nyheten